BINDSLEV-TVERSTED IDRÆTSFORENING

Badminton, E-sport, fitness, fodbold, havkajak, håndbold og tennis.

 Sekretær og kontaktperson til afdelingerne:

John Madvig
Telefon: 51524445
E-mail: jomima@outlook.dk

LØBEKLUBBEN HAVSTRYGERNE

Formålet med klubben er at fremme interessen for at løbe, og det er klubbens intention, at alle typer løbere tages højde for. Dette gøres blandt andet ved at opdele i hold / niveauer, så du kan følges sammen med løbere på dit eget niveau. Klubbens medlemmer har en bred blanding af løbere, lige fra erfarne maratonløbere til motionsløbere, der løber 4-5 km i et afslappet tempo med pauser.
Mail: havstrygerne@gmail.com

TANNISBUGT JAGTFORENING

Tannisbugt Jagtforening blev grundlagt den 19. januar 1993 i en fusion af Uggerby Jagtforening, Tversted Jagtforening og Bindslev Jagtforening.

 Vi er beliggende i Mosehytten Trynbakkevej 5, 9881 Bindslev.

TVERSTED KØRELAUG

Tversted Kørelaug begyndte med at levere heste og vogne til en film i Skagen. Nu mødes medlemmer to til tre gange om ugen til en skovtur, konkurrence-racing, showkørsel ved andre arrangementer og / eller bare for at være sammen med andre heste- og køreentusiaster på det mere sociale niveau.

Vi træner tirsdag, torsdag og søndag om sommeren på Lynggårdsvej 11 Tversted og om vinteren i en ridehal i Bjergby.

Ud over forskellige begivenheder med vores heste afholder vi også nogle fester og andre dejlige sammenkomster, som aftener med sele-syning og reparation af gamle vogne, som ofte kan være fra før 1900.

Tversted Lystfiskeri

Tversted Lystfiskersø byder på ca. 10.000 m2 fiskevand.

I søen kan der fiskes efter regnbueørred, aborrer, karper og ål.