VELKOMMEN TIL

Isager Aps & tversted Skole

Kontakt: Tversted Skole

Adresse: Skolevej 11 – 13

Telefon: +45 98 93 15 93

Web: Tverstedskole.dk
WebIsagerstrik.dk

Mail: Isager@isagerstrik.dk

Facebook Tversted skole: facebook.com

Facebook Isager Strik: Facebook.com

Om Tversted Skole

TVERSTED SKOLE blev oprindeligt bygget i 1954 men blev nedlagt som folkeskole i 2015. Herefter blev bygningerne overtaget af garnfirmaet ISAGER. En del af den gamle skole bruges til administration og garnlager, og flere af klasselokalerne er lejet ud til kunsthåndværkere. Den gamle lærerbolig er blevet til gæstehus, med plads til 20 overnattende gæster og den tidligere børnehave er indrettet til gæstebolig, galleri, undervisning og festlokale.

Det er i disse omgivelser der afholdes kurser i strikning, vævning, spinding, papirmageri , madlavning og meget mere.

Om Isager Strik ApS

Danske Isager har siden 1977 været leverandør af skandinavisk strikdesign og kvalitetsgarner i naturfibre, begge dele kendt og elsket af strikkere verden over. Garner og opskrifter forhandles i udvalgte butikker i Danmark og internationalt, ligesom Isagers grundlægger, Marianne Isager, og hendes datter og medejer af firmaet, Helga Isager, står bag en række populære strikkebøger.

Historien om Isager begyndte med designeren Åse Lund Jensen (1920-1977), der etablerede værksted i 1960 og arbejdede med udgangspunkt i den danske håndarbejdstradition, men især hentede sin inspiration i den Islandske og Færøske strikkekultur. I samarbejde med Henrichsens uldspinderi sammensatte hun et sortiment af kvalitetsgarner i uld, og hendes egne favoritter, Spinni og Jensen Yarn, er i dag fortsat en del af Isagers sortiment.

Åse Lund Jensen var en pioner på sit felt og arbejdede igennem sin karriere ivrigt for at få strikning anderkendt som kunsthåndværk, blandt andet gennem sine mange udstillinger og som underviser på Skals Håndarbejdsskole, der i dag er kendt som Skals – Højskolen for Design og Håndarbejde. Det var også her, Marianne Isager og Åse Lund Jensen mødtes og grundlagde deres venskab. Det førte senere til, at Marianne Isager efter Åse Lund Jensens død overtog rettighederne til at bruge Åse Lund Jensens evigt aktuelle mønstre og fortsætte det firma, som i dag er kendt som Isager

Isager holder til i den nordjyske landsby Tversted, der ligger i et naturskønt område tæt på vesterhavet. Virksomhedens detailbutik holder til på et lille landsted, mens administration, engrossalg og kursuscenter ligger på Tversted Skole tæt på butikken

Virksomheder i Tversted

Del os på de
sociale medier

Skolen
Isager

Besøg Tversted Skole

Besøg Isager Strik