lokale kataloger, programmer eller kalenderlister

På denne side kan du finde publikationer af mere omfattende karakter, som oplyser om de mange aktiviteter, du kan deltage i eller opleve i Tversted.

guiden for 2024

hirtshals - tornby - tversted

Velkommen til Nordvestkysten, et fortryllende hjørne af naturen, hvor skønheden strækker sig så langt øjet rækker. Med majestætiske kystlinjer, bølgende klitter og brusende bølger, inviterer dette storslåede landskab dig til at fordybe dig i naturens vidundere og udforske en verden af spændende aktiviteter.

Hirtshals, Tornby, Kjul og Tversted-området byder på 30 km kyststrækning og bløde, hvide sandstrande. Her er bredde, vidde og plads til alle – og med alle muligheder for at bruge havet, vinden og stranden til leg og aktivitet som fx Stand Up Paddling, windsurfing, ravjagt, havkajak, kitesurfing og listen fortsætter. Giv dig selv lov til at fortabe dig i kystens magi, hvor solnedgangens varme toner kaster et gyldent skær over havet. Stilheden brydes kun af bølgernes sus og mågeskrig, hvilket skaber en atmosfære af ro og harmoni.

Guiden er på dansk, tysk og engelsk

2024 programmet

Restaurant Tannishus

Tannishus, et af de få oprindelige badehoteller opført i 1896, ligger blot få meter fra Tversted Strand, hvor sommeren møder solen, og klitterne strækker sig langs horisonten. I denne naturskønhed midt i alt finder du Restaurant Tannishus, en skatkiste af kulinariske oplevelser.

Tannishus er mere end bare en restaurant; det fungerer også som samlingspunkt for fest og underholdning. Året igennem kan du nyde levende musik, og spændende arrangementer, der skaber en festlig atmosfære og samler mennesker fra nær og fjern.

Hvis du ønsker at forlænge din oplevelse, tilbyder Tannishus også overnatningsmuligheder. Uanset om du leder efter en dag med sol og strand, en kulinarisk oplevelse, en festlig aften med musik eller en afslappende ferie med din familie, er Restaurant Tannishus det ideelle sted at opleve alt 2 dette og mere. Velkommen til et stykke ægte dansk paradis.