VELKOMMEN TIL TVERSTED

Tversted er en lille hyggelig landsby bygget med smuk gammel arkitektur. Hvis du kører direkte gennem Tversted, når du en af ​​vestkystens bedste og bredeste strande med høje klitter og brede vidder.

Aktiviteter og oplevelser.
Tversted er omgivet af unik natur. Når du kører eller går gennem landsbyen og direkte ned til stranden, så møder du Skagerrak, de høje klitter og den lange strand med blændende hvidt sand. Udforsk Nordjyllands ældste klitplantage og Danmarks sidste fungerende stokmølle. Sejl i kano ned ad Uggerby Å  eller besøg antikvitetsforretninger, gallerier og kunsthåndværkere, der fremstiller keramik, glaskunst, strik og billedkunst i høj kvalitet. Ishusene (åben i foråret og sommeren) er en stor attraktion; den hvide guf er meget populær. Eller spis et lækkert måltid på en af ​​restauranterne.

Indkvartering.
I Tversted er der forskellige muligheder for indkvartering. I området er der både et hotel, smukt beliggende sommerhuse, hyggelige campingpladser og et feriecenter med et aktivitetscenter samt flere private værelser.

UDFORSK

Oplev naturen, kunst, håndværk og kultur

Oplevelser

Find ud af, hvad der sker

VIRKSOMHEDER

Find en service eller et produkt

SPORT

Forbliv aktiv og sund i en gruppe.

FORENINGER

Deltag i et samfund med lignende interesser

OFFENTLIG SERVICE

Vigtige kontaktoplysninger

BORGER- & TURISTFORENING

Find ud af mere om os

VISION TVERSTED

Hjælp med at realisere drømmen for Tversted

KYSTLIVREDNING

Livreddere giver ekstra sikkerhed