Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

UDSOLGT: Koncert med Steffen Brandt & Trio

marts 4 @ 19:30 - 21:00

Kr.275

Steffen Brandt er mest kendt som frontfigur i bandet TV-2.

Hans sans for at skrive sange med kant og charme har været stærkt medvirkende til bandets popularitet. Med afsæt i 80’ernes minimalistiske ny-rock udviklede TV-2 sig til et af de mest populære danske bands, og det er de fortsat med at være – uden at miste skarpheden.

Stilen er præget af dobbeltbundethed, ironi og selvironi med veludviklet tæft for at se lige gennem tidens tendenser. Men sangene kredser også omkring tilværelsens helt store spørgsmål: Livet, døden og kærligheden.

I Steffen Brandt har gruppen en af Danmarks mest underspillede og effektive performere. Steffen Brandt har som dansk tekstforfatter præget det danske sprog med sine hverdagssproglige, ironiske, men altid kærligt-kritiske, undrende sange. Hans uomtvistelige sproglige talent har beriget danskerne og det danske sprog, og i 2003 modtog han velfortjent Modersmål-Selskabets sprogpris for sin indsats for det danske sprog. I 2009 udgav han et soloalbum med Bob Dylan-sange gendigtet på dansk med titlen ”Baby Blue”.

Til denne koncert får han musikalsk selskab af sin faste korsanger, Anne Hjort og Dan Hemmer som vil være med på hammondorgel og keyboard.

Programmet er specielt lavet og tilegnet kirker.

Henvisning til hjemmeside her.

Detaljer

Dato:
marts 4
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
Kr.275
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Tversted Kirke
Phone
98 93 10 41
Email
johr@km.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Tversted Kirke
Skagensvej 61
Tversted, 9881 Danmark
+ Google Maps