VELKOMMEN TIL

Camillo´s Sommerkøkken

Kontakt: Camillos Køkken 

Adresse: Tversted Skole, Skolevej 11 – 13

Telefon: +45 40636899

Web: Camilloskitchen.com

Mail: camillo@camilloskitchen.com

Facebook: facebook.com

Camillos Sommerkøkken på Tversted skole

CAMILLOS KØKKEN er et pop-up-køkken. Vi dukker op med middage, events, chef’s table, madkurser, winemakers dinners og meget, meget mere.

Om sommeren inviterer vi til CAMILLOS SOMMERKØKKEN, hvor vi på Tversted Skole i Nordjylland byder på middage, frokoster, vinbar, pop-up-dinners, sommerbutik og meget mere. Det gør vi i 2022 fra 15. juni til og med 28. august.

Lige nu er vi på gaden med vores nye kogebog “Camillos fornemmelse for sommer”, fyldt med sommeropskrifter, essays, lystige illustrationer og skønne fotos. 168 sider, kr. 300. Læs mere her.

Vi har tidligere udgivet kogebogen “Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken“. Læs mere her.

Og i sommeren 2020 føjede vi “Spis & Strik“ til repertoiret. En bog fyldt med mad- og strikkeopskrifter –  skabt i samarbejde med Marianne Isager. Bogen findes også i en engelsk udgave; “Eat & Knit“. Læs mere her.

CAMILLOS KØKKEN handler om masser af smag, om god mad og dejlige vine, om god stemning – og om at dække og sammensætte det rigtige bord. Det handler om mennesker og rigtig meget om at tale sammen.

CAMILLO’S TABLE, det er der, hvor du kan booke os eller et bord for din familie, dine venner eller til dit firma eller organisation.

Kom med! Vi popper op i Berlin, Tversted, Bogota, København, Aalborg og andre dejlige steder rundt om i verden.

Virksomheder i Tversted

Del os på de
sociale medier

Besøg os på de sociale medier