Nyhedsbrev april 2017

Se det online
FacebookPicasa

Nyhedsbrev 24. februar 2018

Kære Gæst,

Tversted Borgerforening ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) hvor der mest oplyses om arbejdet i bestyrelsen, hvilke opgaver der arbejdes med og hvilke arrangementer TB er involveret i. På www.tversted.dk vil der være mange flere/andre oplysninger om hvad der sker i Tversted og omegn.
read more
---
picture

Hjemmesiden www.tversted.dk

NU er vores nye hjemmeside et års tid gammel og den bliver stadig løbende forbedret. Der er mange meninger om hvordan vores hjemmeside skal se ud og bestyrelsen er stadig modtagelige for forslag til forbedringer, i et omfang vi synes er fornuftigt, men selve grundpillerne på siden bliver der nok ikke rykket på, men kom endelig stadigvæk med gode ideer til justeringer mm. Vedr. kalenderen under Tversted borger. Her kan jeg kun opfordre ALLE til at bruge den, så vi forhåbentligt i fremtiden kan undgå (hvis muligt) at flere arrangementer bliver lagt på samme dag.

Bestyrelsen er fantastisk glade for alle de nye OG eksisterende medlemmer der har været inde og tilmelde sig med jeres mailadresser, MEN MEN MEN, vi mangler stadig en del mail adresser på nogle af jer.

Hvis man er i tvivl om man er registreret med mail adresse eller ikke, vil jeg bede jer om at gå ind og sende os en mail hvor man bare skriver, jeg/vi er medlem og så bare oplys jeres mailadresse, så sørger vi for i bliver registreret.

God fornøjelse med siden, håber man vil bruge den så meget som muligt.

For øvrigt vil alle jer der er på Facebook, også kunne følge med under Tversted borger.
read more
---
picture

Genralforsamlingen 

Denne er blevet afholdt og der var ca. 50 fremmødte. Bestyrelsen blev alle genvalgt uden modkandidater. Bestyrelsen havde et ønske/forslag om at sikre foreningens formue, nu her efter salget af vores feriehus udlejning, dette kom der selvfølgelig flere kommentarer og gode råd omkring. Her vil der senere blive indkaldt til en ekstra ordinær generalforsamling vedr. dette mm.

Der var indkommet et forslag om at Borgerforeningen igen, skulle hedde Tversted borger og turistforening, dette var der flertal for og det bliver selvfølgelig taget til efterretning.

Der var også indkommet et forslag om, at bestyrelsen blev PÅLAGT, at arbejde for, at bopælspligten skal ophæves i Tversted, dette forslag afviste bestyrelsen totalt, da vi ikke KAN/VIL tage parti for hverken den ene eller den anden halvdel af byens borgere eller deres forskellige meninger. Den dag beslutningen om bopælspligt eller ikke, bliver endelig afgjort, vil en samlet Borgerforeningen selvfølgelig arbejde hårdt for at vi får det bedste ud af dette, uanset bestyrelsens helt personlige meninger.

HUSK borgermøde om bopælspligten den 20-4 fra kl. 17,00 til 18,30 på Klitgården.
 
---
picture

Mountainbike bane i Tversted

Her sker der endeligt lidt, Skov- og Naturstyrelsen har taget kontakt til de personer der har tilmeldt sig som hjælpegruppe i opstartsfasen til at få lavet et køre spor i Tversted. Gruppen har været ude og cykle, sammen med naturstyrelsen og kørt et par ruter, for at finde egnede steder, og nu venter vi i spænding på hvad næste skridt bliver fra naturstyrelsens side.
 
---

Flere hjertestartere i Tversted

Borgerforeningen har arbejdet på at få en ekstra hjertestarter til Tversted, og aftalen er nu på plads. Hjertestarteren ER OPSAT på Tannishus og klar til brug.
 
---
picture

SMS hjertestarter kæde ????.

Dette er et helt nyt tiltag som Tversted laver sammen med Bindslev, Tuen og Uggerby. Her kan ALLE tilmelde sig, hvis man ønsker at gøre en forskel, når/hvis der skulle opstå et hjertestop i området.

ALLE er velkommen til at tilmelde sig og ALT er totalt uforpligtende. Man kan altid melde fra igen hvis man pludselig synes det ikke er noget for en. Der er allerede arrangeret gratis kurser mm. I nær fremtid.

En sådan kæde kører optimalt i Sindal området og selvfølgelig skal vi også have en i Tversted området mm. Vi har allerede ca. 40 tilmeldte, men vi skal gerne være lidt flere.

Man er meget velkommen til at ringe/maile til mig hvis man gerne vil høre mere om dette fantastiske tiltag. (For øvrigt mangler vi lidt sponsor KR. hvis nogen skulle have lidt gemt under hovedpuden)
Mail: horne@auto9850.dk
---
picture

Pengeautomat

Borgerforeningen havde aldrig helt opgivet at få en penge-/veksle automat til Tversted igen, og NU er kontrakten skrevet under.

Det bliver en kontrakt mellem penge firmaet Euronet og Spar købmanden, og automaten vil blive placeret ude foran Spar. Denne placering var et krav for overhovedet at få en automat opstillet, da man mente at den var mest synlig for den kørende trafik mm.

Det vil blive en automat som vil være tilgængelig fra ca. Påske til og med efterårsferien, og realistisk set er det vel også i den periode der er mest brug for den i Tversted.

Dette er ikke bare en god mulighed for en penge automat i Tversted, det er også det eneste.
 
---
picture

Strandrensningen

Det er altid sjovest at skrive om en succes og det må jeg sige at årets strandrensning IGEN var i år.

To traktorer med vogne, Ca. 80 voksne, 15 børn og 5 hunde deltog i denne super hyggelige formiddag, det blev til en fyldt kæmpestor container med alt mulig affald der bestemt ikke hører hjemme på en strand. ALLE knoklede derud ad i to timer og efterfølgende bød borgerforeningen på dejlig varmt lasagne, lune deller og kartoffelsalat, samt øl, vand og kaffe mm.

Lokal avisen var også mødt op og det lykkedes os at få Tversted på HELE forsiden, for anden uge i træk.. Det var en skøn formiddag og tusind tak til alle for opbakningen. Jeg er for øvrigt lige blevet kontaktet af Hjørring kommune, som oplyser at der ude på havet er tabt et kæmpe stort parti flaske Coca Cola, der vil helt sikkert skylle flasker ind på Tversted strand, og dem må alle selvfølgelig gerne samle op, men husk også at samle løse etiketter op, som der helt sikkert også vil komme en del af, ind på vores strand.

Borgerforeningen har også været i kontakt med kommunens strandfolk og bedt dem om at få ryddet begge fortov for sand/jord og buske helt oppe fra Tannishus og ned til stranden, dette er faktisk klaret allerede. (jo jo, de er hurtige) Hvis vi så bare kunne være heldige, at der IKKE kommer en brandstorm i den nærmeste fremtid med mere affald, må vi vist sige at Tversted har gjort hvad vi kan på stranden mm.

Så vi er klar til at modtage turister og andre gæster til påske og sommerferien.

Billeder fra Tversted borger facebook
---

Bestyrelsen

Formand              Finn Jørgensen (horne@auto9850.dk, 29652434)
Næstformand      Birthe Østergaard
Sekretær              Allan Iversen
Kasserer              Allan Iversen
Best. medlem     Birthe Andersen
Best. medlem     Bjarne Høyrup
Best. medlem     Aage Vinther Best.
medlem               Rune Emmersen
Suppleant           Poul Vilstrup
Suppleant           Elin Madsen
 
---
Det var alt for denne gang.

Pbv. Finn Jørgensen Gode

ideer og positive meninger modtages gerne på horne@auto9850.dk eller tlf.: 29 65 24 34 
Afmeld Nyhedsbrev