Tversted Borgerforening Februar 2017

Se det online
FacebookPicasa

Nyhedsbrev 24. februar 2018

Kære Gæst,

picture

Tversted Borgerforening

Ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. 

Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) hvor der mest oplyses om arbejdet i bestyrelsen, hvilke opgaver der arbejdes med og hvilke arrangementer TB er involveret i. På www.tversted.dk vil der være mange flere/andre oplysninger om hvad der sker i Tversted og omegn.

read more
---
picture

Ny Hjemmeside www.tversted.dk

NU er vores nye hjemmeside gået i luften, klik ind og kig hvordan den ser ud.

Der er mange muligheder for tiltag på siden, og vi har selvfølgelig beholdt vores i forvejen kendte domænenavn www.tversted.dk. Den adresse er der allerede mange turister der kender, og det har stor prioritet for bestyrelsen at turisterne selv kan gå ind og søge mange af deres oplysninger på siden. I øjeblikket er vi ved at få teksterne oversat til tysk og senere sikkert også til engelsk. Det er vigtigt for borgerforeningen, at hjemmesiden kan komme med nyheder og oplysninger til dem der kender Tversted, men også til dem der påtænker at holde deres næste ferie eller måske endda bosætte sig i Tversted. Det har også stor betydning for byen at få erhvervet og vores forskellige foreninger synliggjort på hjemmesiden, derfor er den også gjort klar med annonceplads og meget andet. Bl.a. kalenderen er i fuld gang, og jeg kan kun opfordre ALLE til at bruge den, så vi forhåbentligt i fremtiden kan undgå (hvis muligt) at flere arrangementer bliver lagt på samme dag. God fornøjelse med siden, håber I ta’r godt imod den, og vi modtager gerne kommentarer, gode ideer og spørgsmål.
For øvrigt vil alle jer der er på Facebook, også kunne følge med under Tversted borger.

read more
---
picture

Erhvervet i Tversted

Den nye erhvervsgruppe har allerede haft afholdt første møde, her var der et fint fremmøde og mange emner blev vendt.

Der var en positiv stemning og enighed om, at der sagtens kunne være et meget bedre og bredere samarbejde de forskellige erhvervs forretninger imellem. Der var flere forslag fremme hvor man mente at erhvervet kunne, skulle, burde deltage. F.eks. var der forslag om at man kunne finde er erhvervs mand/kvinde til at komme og fortælle om samarbejde i andre små byer, der var også forslag om at samle HELE byen til en fast juledag/weekend hvor erhvervet og flere foreninger også deltog aktivt. Et forslag som faktisk blev vedtaget denne aften var at holde en 4-5 erhvervs aftener med forskellige emner, og datoen for næste aften er onsdag den 8 marts, men mere om det senere bla. på hjemmesiden www.tversted.dk

read more
---
picture

Mountainbike bane i Tversted

Her sker der endeligt lidt, Skov- og Naturstyrelsen har taget kontakt til de personer der har tilmeldt sig som hjælpere i opstartsfasen til at få lavet et køre spor i Tversted.

Og nu venter vi spændt på hvad der kommer ud af dette, når denne gruppe får samlet lidt af de første tråde og har været ude og kikke på muligheder for at finde er egnet sted til at lavet et spor.


 
---
picture

Flere hjertestartere i Tversted

Borgerforeningen har arbejdet på at få en ekstra hjertestarter til Tversted, og aftalen er nu på plads. Hjertestarteren ER OPSAT på Tannishus og klar til brug.

Kursus Kursus………….
Der er også aftalt hjertestarter kursus på Tannishus for ALLE der ønsker at deltage. Både private og erhverv, det er GRATIS at deltage, da Borgerforeningen betaler det hele.

Kursusdag.. onsdag den 1-3 2017 fra kl. 15,00 til 17,00.

Der er kun plads til 12 deltagere, men skulle det vise sig at være flere der ønsker at deltage, laver vi et ekstra kursus, samme dag/aften fra kl. ca.17,15 til 19,15.

TILMELDINGEN er åbnet på mail adressen. horne@auto9850.dk eller på mobil 29652434.

For øvrigt vil der i forbindelse med disse hjertestartere vi nu har i byen blive forsøgt at etablerer et sms team der kan/vil rykke ud, hvis det skulle blive nødvendigt, dette vil være i samarbejde med Bindslev som jeg synes er et skridt i den rigtige retning.

 
---
picture

Fastelavn i Tversted

Søndag den 26. februar kl. 13,00 bliver der fastelavnsfest på Klitgården.  

Dette er jo en god tradition, sidste år havde vi rigtig stor tilslutning og vi håber på mindst lige så mange i år. Der vil igen i år blive flere former for underholdning og selvfølgelig med slå katten af tønde konk. Og kåring af dagens flotteste udklædning samt uddeling af gratis slikpåser og meget mere. 


read more
---
picture

Pengeautomat

Borgerforeningen havde aldrig helt opgivet at få en penge-/veksle automat til Tversted igen, og NU er kontrakten skrevet under.

Det bliver en kontrakt mellem penge firmaet Euronet og Spar købmanden, og automaten vil blive placeret ude foran Spar. Denne placering var et krav for at overhovedet at for en automat opstillet, da man mente at den var mest synlig for den kørende trafik mm. Det vil blive en automat som vil være tilgængelig fra ca. Påske til og med efterårsferien, og realistisk set er det vel også i den periode der er mest brug for den i Tversted.
 
---

Borgermødet på Klitgården

Borgermødet på Klitgården Hjørring kommune indkaldte til borgermøde på Klitgården onsdag den 18. januar som skete i samarbejde med Borgerforeningen og Venstre i Uggerby/Tversted .

Emnerne omhandlede bla. forslag til kommuneplanen for Hjørring, herunder bopælspligten samt opdatering fra kommunen vedr. klyngebyerne mm. Naturligt nok faldt snakken hurtigt på bopælspligten i Tversted og der blev lige som ved sidst møde for 17 mdr. siden argumenteret med gode for og imod forslag.

Kommunen måtte erkende at der var gået rigeligt langt tid fra sidste gang og de havde ikke foretaget sig noget i denne sag. DERFOR lovede kommunen, at så snart denne høringssvar runde var afsluttet ville de få fremskyndet sagen og få truffet en beslutning. Der vil sikkert komme en ny lille høringsrunde og et nyt borgermøde hvor man KUN diskuterer bopælspligt i Tversted og lad os så for en afgørelse på dette, uanset hvad side den end tipper til, så der kan komme lidt ro på, og vi kan se fremad.
---
picture

Nyhedsbrevet

Som tidligere skrevet, vil dette nyhedsbrev i sin nuværende form blive udfaset/om rokeret på, når vores nye hjemmeside kører optimalt, dvs. første trin allerede er udført og nyhedsbrevet har fået nyt look.

ALLE fremover kan læse nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Men ønsker man stadig i fremtiden nyhedsbrevet tilsendt på mail, vil det på sigt kræve at man er medlem af Tversted borgerforening. Som alle sikkert véd, er det blevet frygteligt dyrt at sende breve ud med Post Danmark, hvorfor vi i øjeblikket arbejder på at få mail adresser ind på alle vores medlemmer, og ad den vej sende opkrævninger ud til jer på kontingentet. Dette er et KÆMPE arbejde og derfor vil jeg også herfra opfordre alle medlemmer til at gå ind på hjemmesiden og oplyse jeres mail adresse. Det vil hjælpe os utroligt meget. Er man ikke medlem, kan man også gå ind på hjemmesiden og tilmelde sig, det er vældig enkelt, hurtigt og billigt. Kun 100 kr. pr. person årligt.

ROS ROS ROS… Der skal fra borgerforeningen lyder en STOR tak til dem der allerede har været inde og tilmelde sig på vores hjemmeside, det er der faktisk rigtig mange af jer der har været, (også nye medlemmer) men vi kan sagtens have flere i vores medlems kartotek og vi vil være taknemlige for alt muligt støtte i fremtiden.

read more
---
picture

Aktivitetshuset ved stranden

Dette projekt kører planmæssigt, men dog stadig i opstartsfasen.

Aktivitetshuset ved stranden Der er afholdt flere møder, bl.a. med kommunen, som er MEGET begejstret for vores projekt og meget samarbejdsvillige, og de er en vigtig partner i denne del af planlægningen, men ting tager tid, og der er en del forskellige udvalg, en sådan sag først skal igennem, og de rigtige mennesker skal kontaktes. Vi er stadig meget positive, og på nuværende tidspunkt venter vi med spænding på kommunens udspil, som godt nok ser ud at trække noget ud.. molestie massa. Aenean sed dictum turpis.
 
---

Bestyrelsen

  • Formand Finn Jørgensen (horne@auto9850.dk, 29652434) Næstformand Birthe Østergaard
  • Sekretær Allan Iversen
  • Kasserer Allan Iversen
  • Best. medlem Birthe Andersen
  • Best. medlem Bjarne Høyrup
  • Best. medlem Aage Vinther
  • Best. medlem Rune Emmersen
  • Suppleant Poul Vilstrup Suppleant Elin Madsen
---
Det var alt for denne gang.
Pbv. Finn Jørgensen
Gode ideer og positive meninger modtages gerne på horne@auto9850.dk eller tlf.: 29 65 24 34
Afmeld Nyhedsbrev