Tversted Bjærgelaug

 

Program for 2017

 

Hver søndag formiddag kl. 10.00
Hele sæsonen samles vi i Bjærgelaugets Bådehus hver søndag formiddag kl. 10.00, hvor der vil være mulighed for, at købe morgen/formiddagskaffe og franskbrød m/ tilbehør for 20,- kr. samt øl og vand til medlemspriser.
 
Hver søndag formiddag kl. 11.00
Hele sæsonen, når vejrguderne ellers er med os og selvfølgelig på betingelse af, at der møder rigtig mange roere op, så skal båden selvfølgelig i vandet. Det kræver mange ved årene for at klare den store båd, så mød op og vær med. Vi har det sjovt og hyggeligt på vores ro ture, hvor fællesskabet og latteren står højt på ba-rometeret. At Skipperen så kræver, at vi også ror sådan nogenlunde i takt og at det ikke ligner et vildfarent piskeris, ja det er så hvad det er!!!!! Skipperen er altid mand for en god sømandshistorie.
 
Hver onsdag aften kl 19.00
Hele sæsonen, når vejrguderne ellers er med os og selvfølgelig på betingelse af, at der møder rigtig mange roere op, så skal båden selvfølgelig i vandet også om af-tenen. Nogle gang vil der være grill hygge efter roning. Kom og nyd den smukke aften og solnedgangen fra søsiden. Følg med på facebook om onsdagen.
 
Historie
Tversted Bjærgelaugs historie går helt tilbage til 1887, hvor det første Bjærgelaug blev oprettet. Den båd der benyttes i dag, blev bygget i 1911 hos Skibsbygger Ovesen, Skagen formedelst 400,00 kr. Firmaet hedder i dag Karstens Skibsværft. Båden blev i årene fremover anvendt til det oprindelige formål, nemlig bjærgning af gods ved skudehandel på kysten, samt bjærgning i forbindelse med strandinger.

Program 2017 (åbner som PDF)

TVERSTED BJÆRGELAUG 2016 from Videographer.dk on Vimeo.

  

Tversted Turistinformation & Feriepartner Tversted
Østervej 2, Tversted
9881 Bindslev
+45 98 93 12 93