Tversted

Tversted er en lille hyggelig landsby bebygget med smukke, gamle huse i egnens stil. Kører du direkte gennem Tversted, kommer du til en af vestkystens bedste og bredeste strande med høje klitter og store vidder.

Aktiviteter og oplevelser

Nyd den fantastiske strand ved byen, sejl i kano på Uggerby Å eller gå på opdagelse i byens og ikke mindst omegnens  antikforretninger, gallerier og små kunsthåndværkere, der laver keramik, glaskunst, strik og billedkunst af høj kvalitet. En af områdets store attraktioner er Det Blå Ishus, hvor den hvide guf på toppen af isen er på grænsen til det magiske.

I Tversted finder du mange hyggelige restauranter, hvor du kan få et lækkert måltid mad.

 I Tversted er vi meget opmærksomme på, at vi har en ren og pæn strand, og at badevandet er af god kvalitet. Vi opfordrer alle strandgæster til at aflevere deres affald i containerne ved nedkørslen. Stranden er så tilpas bred, at børnene kan lege i fred, selvom bilerne også har lov til at være her. På vores strand må hunde gerne bade i havet – naturligvis under hensyntagen til de andre strandgæster. Vi bruger det Hvide Flag, hvor antallet af stjerner angiver vandets kvalitet. Der udtages ugentligt vandprøver og værdierne kan ses på det store skilt ved parkeringspladsen ved stranden. I Tversted har vi 2 stjerner – altså ”godt badevand”.

 
I byen og omegnen finder du både spisesteder, gallerier, lokale kunsthåndværkere og marskandisere, hvor man kan gå på jagt efter den helt rigtige feriegave. Tversted er placeret midt i en enestående natur og er nabo til Nordjyllands ældste klitplantage med naturlegeplads, søer, udsigtstårne, shelters og mange kilometer cykel- og vandrerruter. Her findes også Danmarks eneste fungerende stokmølle med rødder tilbage i 1600- tallet. Når du kører eller slentrer gennem byen og direkte ned på stranden, så møder du Vesterhavet, de høje klitter og den kilometerlange badestrand med blændende, hvidt sand.

Tversted Turistinformation & Feriepartner Tversted
Østervej 2, Tversted
9881 Bindslev
+45 98 93 12 93