TVERSTED

   En Naturperle i Nordjylland

This image for Image Layouts addon
OVERNATNING
This image for Image Layouts addon
SPISE
This image for Image Layouts addon
UDFORSK
This image for Image Layouts addon
OPLEVELSER

VELKOMMEN TIL TVERSTED

Tversted er en lille hyggelig landsby bygget med smuk gammel arkitektur. Hvis du kører direkte gennem Tversted, når du en af ​​vestkystens bedste og bredeste strande med høje klitter og brede vidder.

Aktiviteter og oplevelser
Tversted er omgivet af unik natur. Når du kører eller går gennem landsbyen og direkte ned til stranden, så møder du Skagerrak fra Nordsøen, de høje klitter og den lange strand med blændende hvidt sand. Udforsk Nordjyllands ældste klitplantage og Danmarks sidste fungerende sukkerråværk med rødder tilbage i 1600-tallet. Sejl i kano ned ad Uggerby Å (en nærliggende å) eller opdag antikvitetsforretninger, gallerier og håndværkere, der fremstiller keramik, glaskunst, strik og billedkunst i høj kvalitet. Ishusene (åben i foråret og sommeren) er en stor attraktion; den hvide guf er meget populær. Eller spis et lækkert måltid på en af ​​restauranterne.

Indkvartering
I Tversted er der forskellige muligheder for indkvartering. I området er der både et hotel, smukt beliggende sommerhuse, hyggelige campingpladser og et feriecenter med et aktivitetscenter samt flere private værelser.

#Tversted