Udstillingen LYSETS LAND

Udstillingen LYSETS LAND er illustreret af billedkunstneren Magdalena Morey

Udstillingen er åben alle søndage ind til 9. oktober. Der udstilles 17 smukke malerier af den polske billedkunstner Magdalena Morey.

Alle er velkomne, og galleriet byder på en forfriskning til de fremmødte.Udover flot og spændende billedkunst fra denne billedkunstner, er der også masser af ny kunst fra såvel gamle kendinge af galleriet som nye tilkomne bl.a. nye malerier og raderinger af ukrainske Eduard Belsky, flotte malerier fra polske Kasia Banas og danske Marie Louise Eriksen samt fantastiske bronzeskulpturer af Helle Rask Crawford. Der er virkelig noget at køre efter!

Vi åbner også gerne efter aftale ved henv. på tel. 24 89 72 62.

Magdalena Morey, polsk billedkunstner bosiddende i Spanien
Magdalena har er stærkt tilknyttet naturen og elsker at udforske nye ideer og steder. Denne indflydelse kan tydeligt ses i hendes abstrakte landskaber, som er dristige, levende og direkte med en blid følelse af længsel vævet ind.

Hun er født i 1974, og hun studerede kunst i 10 år i universitetsbyen Lublin i Polen.

Magdalena forsørgede sig selv under sin uddannelse på universitetet ved at arbejde fuld tid på et lokalt kunststudie.

Hun flyttede til Cambridge, England i 2005, hvor hun hurtigt fandt forskellige steder, hvor hun kunne udstille. Allerede i 2008 fik hun sit første tilbud om at udstille permanent i et galleri.

I 2009 flyttede Magdalena til Schweiz, hvor hun fortsatte med at male, samtidig med at hun havde små børn.

Hun havde i mange år haft en drøm om at bo i Spanien, og i 2015 flyttede Magdalena og hendes familie til Spanien, hvor hun var kunstner på fuld tid. Nu bor Magdalena og hendes familie i den maleriske, landlige region Asturien i det nordlige Spanien, hvor hun udlever sin kunstneriske virken.

Magdalena udtaler:

Når jeg træder væk fra det direkte syn af landskabet omkring mig, nyder jeg at se på livets forskellige lag og de forskellige tråde, der væver vores historier sammen.
Mit arbejde viser en indre rejse, hvor vi besøger og genbesøger ideer og fornemmelser, mens vi lærer om os selv, når vi opdager dybere forbindelser til livet omkring os.

Jeg har boet i adskillige lande, og hvert af dem har sat sit præg på, hvem jeg er. Følelsen af ​​forventning og spænding, der giver næring til lysten til at udforske, har en kontrasterende side, hvor vi bliver opløst og finjusteret af de kulturer, som vi interagerer med.

Vores rejser vejrer og former os; de ændrer os, mens vi søger efter svar og udfordrer os til at opdage mere om, hvem vi virkelig er.

Den opdagelsesrejsende i mig er dybt tiltrukket af de skjulte spor og stier i landlige landskaber og til de smukke, flydende mønstre af vand og dets mystiske dybder. Jeg ser mod himlen i jagten på håb og optimisme, og hvordan det efterlader vores fantasi at udforske mulighederne for det, der ligger hinsides horisonten.

Jeg leder hele tiden efter en forenkling af form og farve. Efterhånden som jeg opdager nye tilgange til bevidst at løsrive mine tanker fra det overfladiske, opstår nye abstraktioner, og jeg udvikler mine egne teknikker til at kombinere medier for at vise det, der rører mig følelsesmæssigt.

Arrangement oversigt

Start dato 02-10-2022 11:00
Slut dato 02-10-2022 16:00
Max Pladser
Pris Gratis
Det foregår Galleri Tornby