Aktivitets detaljer

Starter:15/09/2018 18:00

Beskrivelse

Vær med til en unik oplevelse, hvor mad og vin går op i en højere enhed. Køkkenchefen har komponeret en skøn menu med fire fiskeretter og dessert. Hertil serveres fem forskellige vine, der er udvalgt til at matche menuen. Vinene kan efterfølgende bestilles til butikspris, hvis man måtte ønske det.

Menu 
Cremet fiskesuppe med blåmuslinger, rejer og dampet hvid fisk. Tilsmagt med cognac og cayennepeber. 
Hjemmegravad laks med dild og knust fennikel. 
Stegt hvid fisk (frisk fra auktionen, fx havkat eller kulmule) filet på bund af ærtepúre og garneret med trøffelsmør. 
Minivafler med jomfruhummersalat med basilikum og sriachachilisauce. 
Køkkenchefens hjemmelavede islagkage fuld af brændte figner, cashewnødder og karamel.

Pris pr. couvert inkl. ledsagende vine kr. 495,-

Denne dag serveres udelukkende denne menu. Bordbestilling nødvendig.

(+45) 9893 1177

Location

Bigger Smaller

Tversted Turistinformation & Feriepartner Tversted
Østervej 2, Tversted
9881 Bindslev
+45 98 93 12 93