Kunst i tversted

Kunst i tversted

Velkommen til Kunst og Kunsthåndværk Guide '17
TVERSTED · BINDSLEV · TUEN · BJERGBY · MYGDAL · HIRTSHALS · TOLNE

Guide til Kunst og Kunsthåndværk i Tversted og omegn er en fælles brochure for en række nordjyske kunstnere, kunsthåndværkere og gallerier/butikker. Her bydes på en bred vifte af spændende keramik, billedkunst, smykker, strik, tekstil, designvarer og glaskunst.

Guiden er resultatet af et unikt samarbejde mellem seriøse kunstnere og kunsthåndværkere og udkommer i 2017 for 15. gang.

Se guiden her

Mygdal pottemageri

Mygdal pottemageri

Mygdal Pottemageri med arbejdende værksted og galleri. Pottemager Joan Kristensen stræber efter det enkle funktionelle design, med rødder i den danske tradition indenfor formgivning og håndværk.

Læs mere

Isager Strik

Isager Strik

ISAGER er et internationalt garnfirma med bopæl i Tversted Marianne Isager, Helga Isager og andre tilknyttede designere er kendt for strikdesign i høj kvalitet.

Læs mere

Galleri Uggerby

Galleri Uggerby

Galleri Uggerby i Uggerby, der ligger i dejlige Vendsyssel, er et af Jyllands ældste gallerier og har igennem 30 år præsenteret international kunst fra stort set alle verdensdele.

Læs mere

Tannis Lys

Tannis Lys

Holder til i en gammel slægtsgård. Her fremstilles unikke lys efter gamle traditioner.

Læs mere

Rønne`s Atelier

Rønne`s Atelier

I mit Atelier, smukt beliggende midt i naturen, arbejder jeg med abstrakt maleri, primært olie og akvarel. Via min kunsthåndværkeruddannelse fremstiller jeg også hånddrejet unika stentøj samt formbrændte unika glasfade.

Læs mere

Dorthe Hansen Keramik

Dorthe Hansen Keramik

Keramikeren Dorthe Hansen bor og arbejder i Sørig Gamle Skole, hvor hun har indrettet skolestuen som café, butik og galleri.

Læs mere

Glaskunst - Lone Eeg Skovly

Glaskunst - Lone Eeg Skovly

Med en evne til at udtrykke en personlig stil inspireret af naturen og livet i Vendsyssel finder Lone Eeg vej gennem glassets mange muligheder.

Læs mere

Rav-Værkstedet

Rav-Værkstedet

Vi laver smykker på en lidt anderledes måde. Inspireret af Nordjyllands fantastiske natur blander vi rav med forskellige naturmaterialer, bl.a. drivtømmer
Tronsmark

Tronsmark

Jytte Meier udstiller eget moderne glaskunst og malerier i den smukke Gl. Skole sammen med øvrige kunstnere, bronzeskulpturer, smykker, malerier, keramik og brugskunst fra den Svenske Skattekiste.

Læs mere

Herregården Odden

Herregården Odden

Herregården Oddens historiske bygninger er fra1500-tallet. De danner rammen om en udstilling af 1000 arbejder af J.F. Willumsen, en af Danmarks største kunstnere.

Læs mere

Lykkegaard Galleri Marskandiser

Lykkegaard Galleri Marskandiser

LYKKEGAARD har galleri med kunst og designvarer, te, kvalitetskaffe og egen produktion af den lokale kryddersnaps, bjesk. Kvalitetsvine og økologisk chokolade. Boligtekstiler og indretningsartikler.

Læs mere

 

Send relevante nyheder, events eller andet der skal på Tversted.dk

Materiale til hjemmesiden sendes til support@tversted.dk

Husk at tekster og billeder skal være redigeret, og i god kvalitet

Send materiale her

Tversted Borger- og Turistforening
Østervej 10, Tversted
9881 Bindslev
Tlf: +45 29 65 24 34

Tversted turist information
+45 98 93 12 93